Δωμάτια

SUITES & VILLA

WELCOME TO PARADISE

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

Νησιώτικη ατμόσφαιρα με διακριτικές μοντέρνες πινελιές


Sunset, Ostraco, Thalassa, Aphrodite, Calypso, Pelagos… Ανακαλύψτε τις σουίτες του Κάστρου μας που είναι στολισμένες με απαλές αποχρώσεις του γαλάζιου της θάλασσας, ασημένιες πινελιές του όστρακου και το λευκό των κρίνων που έρχονται σε κομψή αντίθεση με την πέτρα και το ξύλο. Η κάθε μια έχει διακριτικό στυλ, χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε απόλυτο συνδυασμό με τα χειροποίητα έπιπλα. Τα άνετα μπάνια με τις πατητές τσιμεντοκονίες δίνουν την αίσθηση ότι το ταξίδι στην αγκαλιά της θάλασσας συνεχίζεται. Οι κρυστάλλινες καμπίνες με τα ντους βροχής μετατρέπουν το μπάνιο σας σε τροπική εμπειρία. Η απόλαυση δε σταματά εκεί, αλλά συνεχίζεται στα αναπαυτικά μας κρεβάτια, τα οποία είναι στολισμένα με πολυτελή υφάσματα και μετατρέπουν την εμπειρία του ύπνου σε ονειρικό ταξίδι. Οι ιδιωτικές βεράντες με τα double daybeds σας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο κατάστρωμα ενός πλοίου και ταξιδεύετε στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Καλό σας Ταξίδι!
Aπό την οικογένεια του Aegean Castle!

LOVE NEST - DELUXE HONEYMOON SUITE

Απομονωμένη Ιδιωτική Σουίτα νεόνυμφων με θέα στη θάλασσα
32 m²/ 2 άτομα


Ευρύχωρη κομψή σουίτα ενιαίας διαρρύθμισης προσφέρει ρομαντικό χτιστό στρογγυλό κρεβάτι. Η ιδιαίτερη διακόσμηση, καθώς επίσης και ο βιοκλιματικός σχεδιασμός της, την κάνουν να ξεχωρίζει. Διαθέτει, πολυτελές μπάνιο χτισμένο σε βράχο με ντους υδροτζέτ, οικολογικά προϊόντα περιποίησης, μοναδική διακόσμηση με χειροποίητα έπιπλα καθώς επίσης και ιδιωτική επιπλωμένη βεράντα . Οι παροχές περιλαμβάνουν πολυτελή προϊόντα ύπνου, δωρεάν Wi-Fi, διάφορα κεράσματα και παραδοσιακό βιολογικό πρωινό. Αυτή η σουίτα διατίθενται σε νεόνυμφους. Προσφέρεται κρασί / σαμπάνια / φρούτα και παραδοσιακά γλυκά.

Εσωτερικός χώρος: 32 m²/ - Εξωτερικός χώρος: 15 m² - Μέγεθος κρεβατιού: 1 πολύ μεγάλο στρογγυλό διπλό κρεβάτι (κρεβάτι ειδικών διαστάσεων Φ 2,30μ)
Μέγιστη χωρητικότητα: 2 άτομα.DOUBLE SUITE - SEA VIEW

Ταξίδι στο νησί της Καλυψώ
27 m²/ 2 άτομα


Κομψή σουίτα με ρομαντικό χτιστό κρεβάτι, πολυτελή προϊόντα ύπνου, ιδιωτική επιπλωμένη βεράντα deck, με daybed και πανοραμική θέα σε όλο το Αιγαίο Πέλαγος. Διαθέτει μικρή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, LED TV32’’, Free Wi-Fi, Air Conditioning/ Heating, δωμάτιο για μη καπνίζοντες. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με καμπίνα, ντους βροχής, στεγνωτήρα μαλλιών και οικολογικά προϊόντα περιποίησης. Οι παροχές περιλαμβάνουν διάφορα κεράσματα και παραδοσιακό βιολογικό πρωινό.

Εσωτερικός χώρος: 27 m²/ - Εξωτερικός χώρος: 25 m² - Μέγιστη χωρητικότητα: 2 άτομα.PANORAMIC SUITE WITH SEA VIEW

Romantic Sunset
40 m²/ 2- 3 άτομα


Ευρύχωρη κομψή σουίτα ενιαίας διαρρύθμισης με εκπληκτική θέα 180 μοιρών στο Αιγαίο ακόμα και από το εσωτερικό της. Διαθέτει μοναδική διακόσμηση, ρομαντικό κρεβάτι με ουρανό, καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, τζάκι, LED TV32’’, Air Conditioning/ Heating, δωμάτιο για μη καπνίζοντες, γραφείο, πλυντήριο ρούχων, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πολυτελές μπάνιο με καμπίνα, ντους βροχής, στεγνωτήρα μαλλιών και οικολογικά προϊόντα περιποίησης, καθώς επίσης και ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με πέργολα και daybed. Οι παροχές περιλαμβάνουν πολυτελή προϊόντα ύπνου, δωρεάν Wi-Fi, διάφορα κεράσματα και παραδοσιακό βιολογικό πρωινό.

Αυτή η σουίτα διατίθενται σε νεόνυμφους. Προσφέρεται κρασί, φρούτα και παραδοσιακά γλυκά.

Εσωτερικός : 40 m² - Εξωτερικός χώρος: 35 m² - Μέγιστη χωρητικότητα: 3 άτομαΣουίτα Νεονύμφων με θέα στη θάλασσα

Ostraco Suite
38 m²/ 2-3 άτομα


Ευρύχωρη κομψή σουίτα ενιαίας διαρρύθμισης. Προσφέρει ρομαντικό χτιστό στρογγυλό κρεβάτι. Η ιδιαίτερη διακόσμηση καθώς επίσης και ο βιοκλιματικός σχεδιασμός της, την κάνουν να ξεχωρίζει. Διαθέτει TV32", πολυτελές μπάνιο, μοναδική διακόσμηση καθώς επίσης και ιδιωτική επιπλωμένη στεγασμένη βεράντα με double daybed. Οι παροχές περιλαμβάνουν πολυτελή προϊόντα ύπνου, δωρεάν Wi-Fi, διάφορα κεράσματα και παραδοσιακό βιολογικό πρωινό.

Εσωτερικός χώρος / Εξωτερικός χώρος: 40 m²/ 25 m² Μέγεθος κρεβατιών:1 πολύ μεγάλο στρογγυλό διπλό κρεβάτι Φ 2,25μ και1 μονό κρεβάτι Μέγιστη χωρητικότητα: 2 άτομα.


GRAND SUITE - SEA VIEW

In the heart of the sea - Thalassa Suite
45 m²/ 2-3 άτομα


Ευρύχωρη, κομψή σουίτα ενιαίας διαρρύθμισης με μοναδική διακόσμηση, χειροποίητα έπιπλα καθώς επίσης και ιδιωτική, επιπλωμένη, με daybed, σκεπαστή, πέτρινη βεράντα σε στυλ Κάστρου με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Διαθέτει χτιστό, υπερυψωμένο κρεβάτι, το οποίο χωρίζεται από το καθιστικό με χαμηλό, παραδοσιακό τοίχο. Η ιδιαίτερη διακόσμηση, τα χρώματα, καθώς επίσης και ο βιοκλιματικός σχεδιασμός της την κάνουν να ξεχωρίζει. Το πολυτελές μπάνιο με τη χτιστή, ζωγραφιστή μπανιέρα του εντυπωσιάζει. Διαθέτει καμπίνα, ντους βροχής, στεγνωτήρα μαλλιών και οικολογικά προϊόντα περιποίησης, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, καθιστικό, LED TV32’’, Air Conditioning/ Heating, δωμάτιο για μη καπνίζοντες και γραφείο. Οι παροχές περιλαμβάνουν πολυτελή προϊόντα ύπνου, δωρεάν Wi-Fi, διάφορα κεράσματα και παραδοσιακό βιολογικό πρωινό.

Αυτή η σουίτα διατίθενται σε νεόνυμφους. Προσφέρεται κρασί, φρούτα και παραδοσιακά γλυκά.
Εσωτερικός χώρος: 45 m²/Εξωτερικός χώρος: 25m² - Μέγιστη χωρητικότητα: 3 άτομα


JUNIOR SUITE - SEA VIEW

Enveloped in the veils of Aphrodite
40 m²/ 2-3 άτομα


Ευρύχωρη κομψή σουίτα ενιαίας διαρρύθμισης με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Διαθέτει μοναδική διακόσμηση, ρομαντικό κρεβάτι, καθιστικό με δύο καναπέδες-κρεβάτια, τζάκι, LED TV32’’, Air Conditioning/ Heating, δωμάτιο για μη καπνίζοντες, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πολυτελές μπάνιο με καμπίνα, ντους βροχής, στεγνωτήρα μαλλιών και οικολογικά προϊόντα περιποίησης, καθώς επίσης και ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με πέργολα και daybed με καταπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι παροχές περιλαμβάνουν πολυτελή προϊόντα ύπνου, δωρεάν Wi-Fi, διάφορα κεράσματα και παραδοσιακό βιολογικό πρωινό.
Εσωτερικός χώρος - Εξωτερικός χώρος : 40 m²/ 35 m² - Μέγιστη χωρητικότητα: 2-3 ενήλικες